Menu

Carpaccio di manzo con scaglie di parmigiano e rucola
Rundscarpaccio met Parmezaanse schilfers en rucola
Carpaccio di Pesce Spada
Carpaccio van Zwaardvis
La Burrata Pugliese con pomodorino e basilico fresco
Burrata kaas uit Puglia met kerstomaten en verse basilicum
Antipasto misto all’ Italiana (2 cvts)
Een mix van Italiaanse Charcuterie en gemarineerde groenten
Vitello Tonnato
Kalfsvlees in tonijnsaus
Melanzane alla Parmigiana
Aubergines in de oven op Parmezaanse wijze
Scampi fritti con salsa tartara
Gefrituurde scampi’ s met tartaarsaus[/nz_tab][nz_tab title=”Paste-pasta’s”]
Tagliolini con scampi, zucchine e pomodorini
Tagliolini met scampi, courgette en verse kerstomaten
Tagliolini Carbonara
Tagliolini met room, ei en pancetta
Penne Arrabbiata
Penne met pikante tomatensaus, paprika en olijven
Penne al salmone e porro
Penne met zalm en prei in een getomateerde roomsaus
Rigatoni al pomodoro con melanzane e lardo
Rigatoni in tomatensaus met aubergines en spekreepjes
Lasagna al Ragu di carne e besciamella
Lasagna op traditionele wijze
Ravioloni con ricotta e spinaci ai 4 formaggi e noci
Ravioloni gevuld met ricotta en spinazie in een 4 kazensaus met walnoten.
Ravioli ripieni di carne al burro e salvia
Ravioli gevuld met vlees in een botersaus en salie.
De gerechten worden met verse pasta bereid.
[/nz_tab][nz_tab title=”Secondi-hoofdgerechten”][nz_row][nz_col width=”2″]
Carne-Vlees
Ossobuco al pomodoro
Kafsschenkel in tomatensaus
Filetto “ Il Posto Giusto”
Rundsfilet met kerstomaten, olijven, look, kappertjes en rozemarijn
Filetto al gorgonzola e pistacchio
Rundsfilet met gorgonzola kaas en pistachenoten
Tagliata di ribeye scozzese con scaglie di parmigiano , pomodorino, crema di aceto balsamico e rucola
Fijne sneedjes Schotse ribeye met Parmezaan schilfers , balsamico crème en rucola
Scaloppina alla Milanese
Gepaneerd kalfslapje op Milanese wijze
Saltimbocca alla Romana
Kalfslapje op Romeinse wijze met Parmaham, witte wijn en salie
Scaloppina al limone
Kalfslapje in citroensaus
Scaloppina dello chef
Gepaneerd Kalfslapje met tomatensaus, champignons, kaas, ham gegratineerd in de oven.
[/nz_col][nz_col width=”2″]
Pesce-Vis
Gamberoni Rossi al forno
Reuze gamba’s in de oven
Scampi con pomodorini e pesto
Scampi’s met kerstomaten en pesto
Scampi Furiosa
Scampi met een pikante paprikasaus
De vlees- en visgerechten worden geserveerd met pasta of frietjes.
[/nz_col][/nz_row][/nz_tab][nz_tab title=”Pizze – Pizza’s”]
Pizza Margherita
(tomatensaus-mozzarella)
Pizza Napoletana
tomatensaus-mozzarella-ansjovis)
Pizza 4 Formaggi
(4 soorten kaas: mozzarella-gorgonzola-pecorino-parmigiano)
Pizza Tropicana
(tomatensaus-mozzarella-ham-ananas)
Pizza Prosciutto
(tomatensaus-mozzarella-ham)
Pizza Capricciosa
(tomatensaus-mozzarella-ham-champignons-kappers)
Pizza Vegetariana
(tomatensaus-mozzarella-paprika-spinazie- artisjok-ajuin-zwarte olijven)
Pizza Parma
(tomatensaus-mozzarella-Parma ham)
Pizza Salame
(tomatensaus-mozzarella-salami)
Pizza Tonno
(tomatensaus-mozzarella-tonijn-ajuin – kappers)
Pizza Scampi e Pesce Spada
(tomatensaus-mozzarella-scampi-zwaardvis en look)
Pizza Pasquale
(tomatensaus-mozzarella-gorgonzola-mortadella-rucola)
Pizza Andrea
(kerstomaten-geitenkaas-pancetta-honing-walnoten)
Pizza Carpaccio
(tomatensaus-mozzarella-rundscarpaccio-Parmezaanse kaasschilfers en rucola)[/nz_tab][nz_tab title=”Bambini-kinderen (tot 12 jaar)”]
Tagliolini alla Bolognese
Tagliolini met Bolognesesaus
Tagliolini al pomodoro e basilico
Tagliolini met verse tomatensaus en basilicum
Penne con panna e prosciutto
Penne met roomsaus en ham
Scaloppina alla Milanese
Gepaneerd kalfslapje[/nz_tab][/nz_tabs]